måndag 26 augusti 2013

Den virkade Dopklänningen och olika detaljer!

Letade och sprang stan runt efter blommor och band. Hela sommaren har jag sökt efter det perfekta till den blivande dopklänningen men inte funnit det rätta. Hittade till slut hårsnoddar med blommor på och band från olika affärer. Jag får komponera ihop något helt enkelt!

Lite blå toner som jag satte ihop!

Lila/rosa band som jag tycker var fina ihop! Plus vackra knappar som jag samlat från olika butiker!

Var bara tvungen att prova innan klänningen är klar! Så här kan det komma att se ut. Blommorna ligger bara löst på klänningslivet.

Detta var tänkt till en flicka och det turkosa till en pojke men naturligtvis gör man ju som man vill. Mycket roligt att virka denna dopklänning men jobbigt när det tar sådan tid. Den ska ju bli lång! Blommorna som syns på bilden har jag klippt av från olika hårklämmor och snoddar. På bilden ligger de bara löst brevid varann. Längtar tills klänningen är klar! det kommer att ta tid eftersom att jag håller på att virka två babytröjor samtidigt och en lite större barntröja. Bra att ha lite olika projekt när man tappar sugen för det ena eller det andra.

3 kommentarer:

 1. Hej. Skulle man kunna få mönstret på klänningen? / johanna

  SvaraRadera
 2. Hej, jättefin klänning! Letar efter mönster själv, skulle du vilja dela med dig av mönstret eller säga var jag kan få tag på den? / Moa (moa.zander@hotmail.com)

  SvaraRadera
 3. Åh va fin klänning. Har du mönster på denna eller kan mejla var de finns? Vore super snällt

  Tuffis_lina_@hotmail.com

  SvaraRadera